Brochurevertaling waarin uw onderscheidend vermogen tot zijn recht komt


Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Professioneel en creatief
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Vertalers die wervend vertalen
  • Native speakers in alle talen
  • Korting op tekstherhalingen
 

Brochurevertaling door een specialist


Een goede brochurevertaling spreekt uw doelgroep op een passende manier aan. Of het gaat om een consument of om een expert, we hanteren de juiste tone-of-voice en zorgen ervoor dat we in nauw overleg met u de juiste terminologie gebruiken. Uw brochure is tenslotte wel uw visitekaartje en een eerste indruk kunt u maar één keer maken.

Wist u dat u uw brochure bij ons van en naar iedere moderne taal kunt laten vertalen?
Dagelijks vertalen we brochures naar het Duits, Engels, Frans, NederlandsSpaans en Italiaans, maar ook vertalen we regelmatig naar het Russisch en Chinees. Vraagt u gerust eens een offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven of lees eerst meer over onze werkwijze.


Financieel voordeel bij brochurevertaling

Elycio Tekst & Vertaling maakt gebruik van vertaalsoftware bij het vertalen van uw brochures. Hiermee bouwen we aan uw bedrijfsspecifieke vertaalgeheugen. Op die manier blijft ook de stijl en terminologie van uw voorkeur toepasbaar op volgende vertalingen en zullen gewijzigde brochures gemakkelijk aan te passen zijn. We rekenen slechts 25% van het geldend tarief voor de vertaling van terugkerende zinsdelen, die uiteraard opnieuw vertaald worden als ze niet passen in een nieuwe context. het vertaalgeheugen zorgt er dus niet alleen voor dat we u een consistente vertaling leveren, maar ook dat uw kosten beperkt worden.


Met onze vertaalsofware kunnen we de opmaak behouden


U kunt uw brochure toesturen in het oorspronkelijke DTP-formaat en in dat formaat kunnen we de vertaling realiseren. U hoeft dan na vertaling slechts de puntjes op i te zetten voor wat betreft de layout. Geen ”knip- en plakwerk” meer: de anderstalige versie van de brochure is snel beschikbaar.

Snel een offerte ontvangen?

Opdrachtgevers beoordelen onze vertalingen gemiddeld met een 4.6 uit 5:

”Wij hebben jullie ervaren als een professionele organisatie. We ontvangen snel een offerte op basis van onze vraag en over de kwaliteit zijn we zeer tevreden.”Mevr. J. Elzenaar - NCOI Opleidingen / NIBE-SVV
 

U kunt uw brochure laten vertalen naar iedere moderne taal


Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al sinds 1966 brochurevertalingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Het zal u dan ook niet verbazen dat we in die tijd een groot internationaal netwerk van gekwalificeerde en gecertificeerde vertalers hebben opgebouwd. Ongeacht naar welke taal u uw brochure wil laten vertalen, bij Elycio vindt u altijd de gekwalificeerde native speaker die uw business en doelgroep begrijpt.


 

Wilt u kennismaken met onze werkwijze?


Op dagelijkse basis voeren wij vele vertalingen uit voor bedrijven en overheidsorganisaties. Klanten waarderen onze werkwijze die gekenmerkt wordt door persoonlijke service. Zoekt ook u een professionele vertaalpartner voor een prettige langdurige samenwerking? Dan sturen we u graag een gratis proefvertaling.


Vraag hier uw gratis proefvertaling aan

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau