Nauwkeurige, accurate en consistente catalogusvertalingen in alle talen


Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en snel
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Branche-ervaren vertalers
  • Native speakers in alle talen
  • Korting op tekstherhalingen
 

Catalogusvertaling

Een catalogusvertaling door Elycio Tekst & Vertaling staat voor meer succes op de internationale markt. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep perfect in de moedertaal aangesproken wordt, waarmee u een professionele indruk achterlaat en verkozen wordt boven de concurrentie. Elycio Tekst & Vertaling werkt uitsluitend met gekwalificeerde vertalers die over ervaring in uw specifieke branche beschikken. Het is de enige manier waarop uw catalogusvertaling perfect kan worden uitgevoerd, want catalogi staan vaak vol vakjargon en specifieke, vaak technische termen. Met meer dan 50 jaar ervaring in catalogusvertalingen, beschikken wij in ons zorgvuldig opgebouwde netwerk altijd over de juiste specialist. Lees meer over onze werkwijze of vraagt u gerust eens een vrijblijvende offerte aan!


Catalogusvertaling van en naar alle moderne talen


Op dagelijkse basis verzorgt Elycio catalogusvertalingen van en naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees en Pools, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. Wij vertalen uw catalogus vakkundig van en naar iedere moderne taal!


Vertaling van uw catalogus met behoud van de layout


Natuurlijk kunt u er voor kiezen om uw catalogus als platte tekst bij ons ter vertaling aan te bieden. Veel klanten maken echter ook gebruik van de mogelijkheid hun bestanden in een oorspronkelijk opgemaakt formaat (DTP-formaat) te sturen. Met behulp van onze vertaalsoftware kunnen we de tekst met behoud van de opmaak vertalen. U hoeft na ontvangst van de vertaling dus niet te “knippen en plakken”. Gemakkelijk en snel.

Snel een offerte ontvangen?

 

Opdrachtgevers beoordelen onze vertalingen gemiddeld met een 4.6 uit 5:

“Wij ervaren jullie als een professionele organisatie. We ontvangen snel een offerte op basis van onze vraag en over de kwaliteit zijn we zeer tevreden.”Mevr. J. Elzenaar - NCOI Opleidingen / NIBE-SVV"
 

Catalogusvertalingen zijn altijd voordelig bij Elycio

In een catalogus komen veel tekstjes meerdere keren terug. Elycio Tekst & Vertaling geeft hoge kortingen op terugkerende zinsdelen waardoor u de vertaalkosten voor een lijvige catalogus behoorlijk kunt beperken. Met de zekerheid dat iedere herhaling toch nog gecontroleerd wordt in de context. De kortingen zullen verder oplopen wanneer u de volgende keer weer uw catalogus door ons laat vertalen. We bouwen namelijk aan uw bedrijfsspecifieke vertaalgeheugen, dat we bij een volgende vertaling optimaal zullen gebruiken.


 

Wilt u kennismaken met onze werkwijze?


Bent u op zoek naar een vertaalpartner aan wie u uw teksten met een gerust hart kunt toevertrouwen? We bieden u graag een gratis proefvertaling aan van maximaal 350 woorden, zodat u een onderbouwde keuze kunt maken.


Vraag hier uw gratis proefvertaling aan

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau