“Van personeelshandboek tot intranet en vacatures: wij vertalen alle HR documenten professioneel in iedere gewenste taal”

 

Waarom HR vertalingen uitbesteden aan ons vertaalbureau?

  • Accuraat en professioneel
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren HR vertalers
  • Native speakers in alle talen
  • Korting op tekstherhalingen
 

Professionele HR-vertalingen


Of u nu werkzaam bent voor een multinational met kantoren in het buitenland, of voor een lokaal bedrijf met niet-Nederlands sprekende medewerkers, Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling levert al ruim 50 jaar professionele HR-vertalingen. Personeelshandboeken, gedragscodes of veiligheidsvoorschriften vereisen een accurate vertaling. Met al onze ervaring kunt u uw vertaalprojecten met een gerust hart aan ons uitbesteden. Bedrijven van alle omvang en overheidsinstellingen kiezen voor ons vanwege onze expertise op HR-gebied, scherpe tarieven en punctuele dienstverlening.

HR VERTALINGEN DOOR NATIVE SPEAKERS IN BIJNA IEDERE TAAL
Bij Elycio Tekst & Vertaling koppelen wij uw project aan een hoogopgeleide native speaker van de doeltaal, waarbij we ook kijken of de vertaler over de juiste ervaring in uw specifieke branche beschikt. Zo realiseren wij vertalingen van het hoogste niveau en dat kunnen wij in nagenoeg iedere moderne taal. Op dagelijkse basis verzorgen wij bijvoorbeeld HR-vertalingen vanuit en naar het Engels, Duits, Frans en Spaans, maar ook regelmatig vertalen wij naar het Chinees, Italiaans of Arabisch.


Voorbeelden van HR-vertalingen die wij dagelijks verzorgen

Het vertalen van een personeelshandboek is slechts een voorbeeld van een HR-vertaling. Op dagelijkse basis vertalen wij ook de onderstaande documenten voor HR-afdelingen:


Arbeidsovereenkomsten
Compliance documenten
Intranetkanalen
Interne communicatie
Juridische documenten
Nieuwsbrieven
Pensioensregelingen
Trainingsprogramma’s
Vacatures
Veiligheidsdocumenten
Websites
Werknemershandboeken

Snel een offerte ontvangen?

“Wij ervaren jullie als een professionele organisatie. We ontvangen snel een offerte op basis van onze vraag en over de kwaliteit van de vertalingen zijn we zeer tevreden.”Mevr. J. Elzenaar - Directeur - NCOI Opleidingen / NIBE-SVV
 

Wilt u vrijblijvend kennismaken met onze werkwijze?


Heeft u regelmatig behoefte aan HR-vertalingen en zoekt u een partner die hier structureel een professionele invulling aan kan geven? Dan laten we u graag kennismaken met onze werkwijze. U vraagt uw gratis proefvertaling hieronder gemakkelijk aan.


Vraag hier uw gratis proefvertaling aan

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau