Vertaling aanbestedingsdocumenten

Een professionele vertaling van uw aanbesteding? Elycio Tekst & Vertaling natuurlijk

Voordelen van ons vertaalbureau!

  • Snel en ervaren
  • Uw eigen projectmanager
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Branche-ervaren vertalers
  • Korting op tekstherhalingen

Vertaling aanbestedingsdocumenten

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling (voorheen Elsevier vertaalbureau) heeft ruime ervaring in het vertalen van aanbestedingsdocumenten. Of het nu gaat om vertaling van de documenten van de uitschrijvende partij of om de vertaling van de uiteindelijke aanbieding (offerte), wij zijn ons ervan bewust dat een correcte en snelle vertaling van de stukken van groot belang is. In veel gevallen is de doorlooptijd kort en het belang groot. We stellen snel een ervaren team van vertalers samen om zo alle vertalingen op tijd te leveren. Vraag een offerte aan en ontdek zo onze scherpe tarieven of lees gerust eerst meer over onze werkwijze.

VERTALING VAN EN NAAR IEDERE GEWENSTE TAAL
Vrijwel dagelijks vertalen wij aanbestedingsdocumenten van of naar het DuitsEngelsFransItaliaansNederlands en Spaans, maar we vertalen ook regelmatig aanbestedingen naar minder gangbare talen. Wij kunnen uw documenten deskundig en binnen de deadline vertalen. U schakelt prettig met uw persoonlijke Nederlandse projectmanager, die uw project van a tot z in goede banen zal leiden.

Laat uw aanbestedingsdocumenten vertalen door specialisten

Het vertalen van aanbestedingsdocumenten vraagt om zeer gespecialiseerde vertalers. Niet alleen dient de vertaler een native speaker van de beoogde doeltaal te zijn, minstens van even groot belang is het dat de vertaler in kwestie overtuigend en vlot kan schrijven en uw business begrijpt. Om deze redenen werkt vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling bij het vertalen van uw internationale aanbestedingsdocumenten alleen met hoogopgeleide (minimaal HBO+) ervaren professionals.

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

Wilt u ook kennismaken met onze werkwijze?

Elycio Tekst & Vertaling verzorgt professionele vertalingen voor multinationals, internationaal opererende bedrijven en overheidsinstanties. Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw vertaalprojecten? Dan laten we u graag kennismaken met de toegevoegde waarde en kwaliteit van onze diensten met een gratis professionele vertaling. U vraagt hieronder eenvoudig uw gratis proefvertaling aan.