Brochurevertaling

Brochurevertalingen versterken uw onderscheidend vermogen

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Professioneel en creatief
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Vertalers die wervend vertalen
  • Korting op tekstherhalingen

Brochurevertaling door een specialist

Een goede brochurevertaling spreekt uw doelgroep op een passende manier aan. We hanteren de juiste tone-of-voice en zorgen ervoor dat we in nauw overleg met u de juiste terminologie gebruiken. Uw brochure is tenslotte  uw visitekaartje en een eerste indruk kunt u maar één keer maken.

Wist u dat u uw brochure bij ons van en naar iedere moderne taal kunt laten vertalen?
Dagelijks vertalen we brochures naar van en naar bijvoorbeeld het Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans en Italiaans, maar we vertalen ook regelmatig naar het Russisch, Chinees en andere talen. Vraagt u gerust eens een offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven of lees eerst meer over onze werkwijze.

Financieel voordeel bij brochurevertaling

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling maakt gebruik van vertaalsoftware bij het vertalen van uw brochures. Hiermee bouwen we aan uw bedrijfsspecifieke vertaalgeheugen. Op die manier blijft de stijl en terminologie van uw voorkeur toepasbaar op volgende vertalingen en kunnen wij eventuele wijzigingen in de brochures gemakkelijk doorvoeren in een bestaande vertaling. We rekenen slechts 25% van het geldend tarief voor de vertaling van tekstherhaling. Het vertaalgeheugen zorgt er dus niet alleen voor dat we u een consistente vertaling leveren, maar het levert ook een kostenbeperking op.

Met onze vertaalsoftware kunnen we de opmaak behouden

U kunt uw brochure toesturen in het oorspronkelijke DTP-formaat. Wij kunnen de vertaling vaak in dat formaat realiseren. Geen ”knip- en plakwerk” meer: de anderstalige versie van de brochure is snel in de bestaande layout beschikbaar.

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

U kunt uw brochure laten vertalen naar iedere moderne taal

Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al sinds 1966 brochurevertalingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Het zal u dan ook niet verbazen dat we in die tijd een groot internationaal netwerk van gekwalificeerde en gecertificeerde vertalers hebben opgebouwd. Ongeacht naar welke taal u uw brochure wil laten vertalen, bij Elycio vindt u altijd de gekwalificeerde native speaker die uw business en doelgroep begrijpt.