Consistente technische vertalingen
met de juiste terminologie in alle
moderne talen


Waarom kiezen voor vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en professioneel
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Technisch vertalers
  • Native speakers in alle talen
  • Korting op tekstherhalingen
 

Technische vertaling door een specialist


Voor een technische vertaling zetten we uitsluitend native speakers in die niet alleen de doeltaal perfect beheersen, maar die ook over specifieke technische kennis beschikken. Mede dankzij deze werkwijze vertrouwen vele bedrijven en overheidsinstellingen hun technische vertalingen aan ons toe. We verzorgen technische vertalingen van en naar iedere moderne taal. Dankzij de opbouw van een vertaalgeheugen en een terminologiebank voor uw organisatie profiteert u van een prijsvoordeel voor tekstdelen die eerder door ons vertaald zijn. Onze klanten stellen het op prijs dat we de technische vertalingen indien gewenst in het originele bestandsformaat (bijvoorbeeld InDesign) kunnen vertalen. Vraagt u gerust eens een offerte aan en ontdek zo onze scherpe tarieven!


Technische vertaling van en naar iedere moderne taal

Met meer dan 50 jaar ervaring in technische vertalingen, heeft Elycio Tekst & Vertaling inmiddels een grote verscheidenheid aan technische documenten vertaald, van en naar iedere moderne taal. Dagelijks vertalen wij technische documenten van en naar het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Chinees, maar ook voor andere talencombinaties bent u bij ons aan het juiste adres. Van bedieningshandleiding tot productbrochure en van softwaredocumentatie tot bouwkundige stukken.


Werkgebieden van onze technische vertalers

Elycio Tekst & Vertaling beschikt over ervaren technisch vertalers. Een greep uit de technische vakgebieden waar zij zeer regelmatig mee te maken krijgen:


Automatisering en ICT
Automotive
Biotechnologie
Chemie en industriële processen
Electrotechniek
Koeltechniek
Luchtvaart
Machinebouw
Milieukunde
Nautische industrie
Telecom
Verpakkingsindustrie

Machinerichtlijn

Verkoopt u machines met CE-markering aan het buitenland? Dan dient u in het kader van de Europese Machinerichtlijn (2006/42/EG) de bijbehorende technische documentatie te laten vertalen in de taal van de afnemer.
Wij helpen u graag met een vertaling in elke gewenste taal van uw bedieningshandleidingen en andere technische documentatie. Neemt u gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte.

Snel een offerte ontvangen?

Opdrachtgevers beoordelen onze technische vertalingen gemiddeld met een 4.6 uit 5:

“Professionele vertaling altijd op tijd en met relevante vragen indien er een dubbele interpretatie mogelijk is. Dank voor uw samenwerking!”Sonia Thibaut – Communications Alstom Benelux
 

Met spoed een technische vertaling nodig?


Gebleken is dat klanten ons niet alleen waarderen om de kwaliteit van onze technische vertalingen, maar ook om de snelle levering. Toch bestaat er soms behoefte aan lastminutevertaalwerk, waarbij een nog snellere levering vereist is. Ook in deze behoefte kan het technisch vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling voorzien. Eventueel met een team van technische vertalers die onderling samenwerken. Een technische spoedvertaling vraagt u hier gemakkelijk online aan.


Vraag hier een spoedvertaling aan

Wilt u kennismaken met onze werkwijze?


Bent u op zoek naar een partner die op structurele basis professionele vertalingen voor u kan verzorgen? Dan willen wij u graag een gratis technische proefvertaling aanbieden. Zo beoordeelt u snel of wij de geschikte partner voor u zijn. U vraagt hieronder eenvoudig uw proefvertaling aan!


VRAAG EEN GRATIS PROEFVERTALING AAN!
 

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau