“Zakelijke taaltrainingen voor professionals die streven naar nog meer internationaal succes”

Bezoek de website van Elycio Talen

Zakelijke taaltraining bij Elycio Talen


Zakendoen in het buitenland is mensenwerk. Succes hangt vaak af van goede communicatie. Hoe u dat doet? Simpel: door de taal te spreken van uw zakenpartner. Elycio Talen biedt zakelijke taaltrainingen waarmee u in alle taalgebieden – van Arabisch tot Zweeds – uit de voeten kan. Met onze professionele trainers leert u een taal op een praktische manier: gericht op úw sector. Wat u ’s ochtends heeft geleerd, brengt u dankzij onze effectieve zakelijke taaltraining ’s middags al in de praktijk.

 

Waarom een zakelijke taaltraining bij Elycio Talen?


  • Professionele ervaren taaltrainers
  • Onze taaltrainers zijn altijd native speakers
  • Taaltraining volledig op maat
  • Klassikaal, e-learning of incompany
  • Vertalers voor alle moderne talen
  • Kies zelf de dichtstbijzijnde locatie
  • U vergaart inzicht in de lokale cultuur
  • Zakelijke taaltrainingen in alle moderne talen
  • Training waar en wanneer het u uitkomt

Zakelijke taaltraining waarbij u ook de cultuur goed leert kennen


Een andere taal betekent vaak ook een andere manier van denken. Elke taal kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer u die goed kent, wordt zakendoen een stuk gemakkelijker. Bij Elycio Talen leert u daarom bij een zakelijke taaltraining, naast de taal, óók de cultuur van een land kennen. U krijgt bij ons dus niet alleen de techniek, maar ook de handleiding. Want dat is in uw zakelijke belang.

Zakelijke taaltraining op maat


Elycio is Latijn voor `teweegbrengen’ en dat is precies waar onze taaltrainingen op zijn gericht: doelgericht een taal gebruiken. Wij bieden u hiertoe een breed pakket aan trainingen: individueel, per groep, in-company, bij u thuis of in het buitenland. In nauw overleg wordt voor u persoonlijk of uw organisatie een training op maat samengesteld.

Biedt uw agenda weinig ruimte voor vaste trainingsdagen? Maak dan gebruik van ons talenaanbod via e-learning. Elycio Talen is hier in gespecialiseerd en biedt diverse trajecten aan om via internet taalvaardigheid te trainen. U kunt ook kiezen voor blended learning, de ideale mix van face-to-face sessies en online training.


Bekijk de website van Elycio Talen en vraag een brochure aan!
 

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau