Ondertiteling

Lever uw bestand in ieder gewenst format aan en ontvang het ondertiteld terug

Welke factoren bepalen wat ondertiteling kost?

  • Duur van de video
  • Talencombinatie
  • Een bureau of een freelance ondertitelaar
  • Professionele ondertiteling
  • Persoonlijke service
  • Aantal te ondertitelen video's

Ondertiteling

Heeft u een bureau nodig dat de ondertiteling van uw beeldmateriaal kan vertalen naar het Nederlands of Engels? Wanneer u op zoek bent naar een bureau dat uw beeldmateriaal kan ondertitelen, dan mag vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling niet ontbreken op uw lijstje van potentiële partners. Wij vertalen tegen gunstige tarieven, leveren een kant-en-klare ondertiteling van het filmbestand in het Engels, Nederlands of in een andere taal aan, en kunnen desgewenst ook de website waarin u het beeldmateriaal gebruikt, vertalen. Dat maakt ons voor vele partijen een logische keuze.

Ondertiteling en voice-over scripts vertalen zijn aparte disciplines

In de ruim vijftig jaar dat we vertalen en  ondertiteling verzorgen, hebben wij een wereldwijd netwerk van professionals opgebouwd die vertalen in alle moderne talen, zoals het Engels en Nederlands. Om deze reden heeft Elycio voor iedere klus de perfecte specialist, ongeacht de beoogde doeltaal. Van Engels of Duits tot Chinees en Farsi: bij Elycio treft u altijd de juiste specialist op het gebied van ondertiteling. Ondertiteling is een aparte discipline binnen het vak van vertalen. De tekst moet immers exact in balans zijn met het beeld (in tijd en in impact). Door inzet van specifieke software en ervaren ondertitelaars die goed kunnen vertalen in het Engels, Nederlands en in andere talen, kunt u van ons een kant-en-klare ondertiteling van uw videobestand verwachten. Als uw voorkeur uitgaat naar een voice-over bij uw beeldmateriaal, kunt u ook de vertaling van de scripts met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben ruime ervaring in het vertalen van voice-over scripts, waarbij het vooral belangrijk is de juiste tone-of voice te vinden voor de gesproken tekst.

Wat kost een ondertiteling of een voice-over?

De kosten voor ondertiteling en voice-overs zijn gebaseerd op de duur van het beeldmateriaal. U kunt te allen tijde vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen door ons het beeldmateriaal toe te sturen. Binnen twee uur na aanvraag ontvangt u een overzicht van de totale kosten en geven wij de verwachte levertermijn door.

Wat is de levertermijn?

Ons doel is om de levertermijn voor ondertiteling of het vertalen van voice-over scripts zo kort mogelijk te houden. Dankzij ons uitgebreide team van vertalers, correctoren en ondertitelaars kunnen we gemakkelijk inspringen op krappe deadlines. In onze offertes geven wij aan wanneer u de ondertiteling en/of vertaling van de voice-over kunt verwachten. Heeft u een specifieke deadline voor uw project, laat het ons gerust weten. We kijken dan direct wat de mogelijkheden zijn om deze deadline te kunnen waarborgen. Ook voor spoedopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres!

Uitsluitend door native speakers

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling laat het vertalen en de ondertiteling uitsluitend over aan native speakers van de doeltaal, zoals Engels en Nederlands. Op die wijze verzekeren wij u van accurate vertalingen en ondertitels, waarbij rekening wordt gehouden met de lokale cultuur en gebruiken. Uiteraard wordt iedere vertaling en ondertiteling door een corrector gecontroleerd.

Laat uw video door ons ondertitelen

Wilt u een ondertiteling in het Frans, Duits, Engels of Nederlands of een andere moderne taal? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Heeft u vragen over onze dienstverlening? Ook dan staan we u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)78 644 9760 of door een e-mail te sturen naar vertaalbureau@elycio.nl.

 
Alle moderne talen
Professionele Ondertiteling
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

*LEESTIP* Benieuwd naar de kosten van het laten ondertitelen?

We schreven een speciale pagina waarin de kosten van ondertiteling worden beschreven. U leest hier niet alleen wat het bij Elycio Tekst & Vertaling ongeveer kost, maar ook wat de gemiddelde kosten in de markt zijn en waar u rekening mee zou moeten houden bij een aanvraag voor ondertiteling.

Naar artikel!

Ondertiteling

Elycio Tekst & Vertaling biedt professionele ondertitelingen aan in alle talen. Op zoek naar een professionele ondertitelaar? Bij ons bent u aan het juiste adres.