Softwarevertaling

Onze gespecialiseerde softwarevertalers bekijken de tekst vanuit de gebruiker

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en duidelijk
  • Lokalisatie indien noodzakelijk
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Softwarevertalers
  • Korting op tekstherhalingen

Softwarevertaling

Softwarevertaling bij vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling. We werken uitsluitend samen met gekwalificeerde native speakers (alle gewenste talen!) die ruime ervaring hebben in softwarevertalingen. Zij zijn specialist in lokalisatie, waarbij de gebruiksvriendelijkheid van de software in de vertaling wordt aangepast aan de eisen van het taalgebied. Daarbij maken we zelf gebruik van software om te bouwen aan uw bedrijfsspecifieke vertaalgeheugen waarin alle vertalingen worden opgeslagen en gebruikt kunnen worden voor volgende vertalingen. Dat resulteert voor u niet alleen in een consistente vertaling, maar ook in lagere kosten. Wij rekenen namelijk slechts 25% van het geldend tarief voor iedere tekstherhaling (match ten opzichte van het geheugen). Vraagt u gerust eens een offerte aan of lees meer over onze werkwijze!

Softwarevertaling door gekwalificeerde en ervaren softwarevertalers

Bij een professionele softwarevertaling komt veel kijken. Het gaat veel verder dan eenvoudigweg de tekst accuraat vertalen. Klanten doen dan ook regelmatig een breder beroep op onze inzichten met betrekking tot het vertalen van software. Hoe maximaliseren we de gebruiksvriendelijkheid van de software, daarbij tevens rekening houdende met lokale gebruiken? Kunnen de vertalingen rechtstreeks in de back-end van de applicatie worden ingevoerd? Wat is de juiste terminologie voor de doeltaal en hoe zorgen we ervoor dat dit consistent in de interface terugkomt? Het zijn slechts enkele voorbeelden van vraagstukken bij softwarevertalingen waar Elycio Tekst & Vertaling door uitgebreide ervaring passende oplossingen voor heeft. Niet voor niets vragen vele van onze klanten of we ze na een softwarevertaling ook kunnen helpen met het vertalen van hun websitewebshop of commerciële documenten.

U kunt uw software bij vertaalbureau Elycio laten vertalen van en naar alle moderne talen

Onze ervaren vertalers vertalen dagelijks software naar de onderstaande talen, maar ook voor alle andere moderne talen hebben wij altijd de meest geschikte vertaler in huis.

Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Italiaans
Portugees
Pools
Roemeens
Nederlands
Chinees
Japans
Russisch

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

Wilt u kennismaken met onze werkwijze?

Bent u op zoek naar een professionele ervaren partner die op structurele basis softwarevertalingen voor u kan verzorgen? Dan mag Elycio Tekst & Vertaling niet in uw lijstje van potentiële partners ontbreken. We bieden u graag een kosteloze proefvertaling aan zodat u vrijblijvend kunt kennismaken met onze diensten.