Catalogusvertaling

Nauwkeurige, accurate en consistente catalogusvertalingen in alle talen

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en snel
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Branche-ervaren vertalers
  • Korting op tekstherhalingen

Catalogusvertaling

Een catalogusvertaling door vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling staat voor meer succes op de internationale markt. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep perfect in de moedertaal aangesproken wordt, waarmee u een professionele indruk achterlaat en verkozen wordt boven de concurrentie. Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling werkt uitsluitend met gekwalificeerde vertalers die over ervaring in uw specifieke branche beschikken. Het is de enige manier waarop uw catalogusvertaling perfect kan worden uitgevoerd, want catalogi staan vaak vol vakjargon en specifieke, vaak technische termen. Met meer dan 50 jaar ervaring in catalogusvertalingen, beschikken wij in ons zorgvuldig opgebouwde netwerk altijd over de juiste specialist. Lees meer over onze werkwijze of vraagt u gerust eens een vrijblijvende offerte aan!

Catalogusvertaling van en naar alle moderne talen

Op dagelijkse basis verzorgt Elycio catalogusvertalingen van en naar het EngelsDuitsFransSpaansItaliaansChineesPortugees en Pools, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. Wij vertalen uw catalogus vakkundig van en naar iedere moderne taal!

Vertaling van uw catalogus met behoud van de layout

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om uw catalogus als platte tekst bij ons ter vertaling aan te bieden. Veel klanten maken echter ook gebruik van de mogelijkheid hun bestanden in een oorspronkelijk opgemaakt formaat (DTP-formaat) te sturen. Met behulp van onze vertaalsoftware kunnen we de tekst met behoud van de opmaak vertalen. U hoeft na ontvangst van de vertaling dus niet te “knippen en plakken”. Gemakkelijk en snel.

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

Catalogusvertalingen zijn altijd voordelig bij Elycio

In een catalogus komen veel tekstjes meerdere keren terug. Elycio Tekst & Vertaling geeft hoge kortingen op terugkerende zinsdelen waardoor u de vertaalkosten voor een lijvige catalogus behoorlijk kunt beperken. Met de zekerheid dat iedere herhaling toch nog gecontroleerd wordt in de context. De kortingen zullen verder oplopen wanneer u de volgende keer weer uw catalogus door ons laat vertalen. We bouwen namelijk aan uw bedrijfsspecifieke vertaalgeheugen, dat we bij een volgende vertaling optimaal zullen gebruiken.