Chinees vertaalbureau voor al uw teksten

Bij ons Chinees vertaalbureau vindt u de perfecte vertaler voor iedere Chinese vertaling

Waarom Chinees vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en professioneel
  • Persoonlijke service
  • Uitsluitend native speakers
  • Proofreading inbegrepen
  • Vertalers met ervaring in uw sector
  • Korting op tekstherhalingen

Al sinds 1966 is Chinees vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling (voorheen Elsevier Vertaalbureau) een logische keuze voor bedrijven en overheidsinstellingen die behoefte hebben aan een professionele vertaling van of naar het Chinees. Van technische handleidingen tot juridische documenten en medische catalogi: in vijfenvijftig jaar tijd hebben wij alle denkbare soorten documenten vakkundig vertaald en veel ervaring opgedaan in zakendoen met China, maar ook de rest van Azië. Graag delen wij onze ervaring met u en adviseren wij u waar nodig of gewenst. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek zo onze scherpe tarieven of lees eerst meer over onze werkwijze.

Als Chinees vertaalbureau weten wij wat u nodig heeft

Ons Chinees vertaalbureau werkt uitsluitend met gekwalificeerde native speakers, oftewel gediplomeerde vertalers die opgroeiden met het Chinees als moedertaal. Om aan uw vertaalopdracht te mogen werken, dient de vertaler ook over relevante vertaalervaring in uw branche te beschikken. Zo realiseren we accurate en aansprekende  vertalingen die uw doelgroep aanspreken, met de juiste vakterminologie. Onze vertalers vertalen onder andere:

Waarom kiezen voor een ervaren Chinees vertaalbureau belangrijk is

‘Chinees’ is een macrotaal die bestaat uit tien verschillende subtalen. Wanneer men spreekt van ‘Chinees’, dan doelt men meestal op het Standaardmandarijn, de officiële taal van de Volksrepubliek China. Vaak hebben Chinese karakters dubbele betekenissen. Wist u bijvoorbeeld dat u al 2000 karakters zou moeten leren om een krant in het Mandarijn te kunnen lezen? Vakkundig vertalen naar het Chinees vraagt echter niet alleen vergaande taalkennis, maar ook kennis van de cultuur die op weinig vlakken overeenkomsten vertoont met de Nederlandse cultuur. Het is dus van belang om te kiezen voor een ervaren vertaalpartner. Ons Chinees vertaalbureau helpt u probleemloos aan een doeltreffende vertaling en adviseert waar wenselijk of nodig. Naast vertalingen schakelt u ons ook in voor tolkdiensten van- of naar het Chinees.

Kies voor een professioneel vertaalbureau

Heeft u regelmatig stukken die van of naar het Chinees vertaald moeten worden? Schakel dan ons professioneel Chinees vertaalbureau in en wij gaan direct voor u aan de slag. U kunt voorafgaand al een offerte aanvragen zodat u een kostenindicatie krijgt. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)78 644 9760 of door een e-mail te sturen naar vertaalbureau@elycio.nl.

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

Profiteer van korting bij ons Chinees vertaalbureau

Al vanaf uw eerste opdracht bij ons Chinees vertaalbureau geniet u korting. U ontvangt namelijk standaard korting op iedere tekstherhaling. Voor al onze klanten richten wij een bedrijfsspecifieke vertaaldatabase in. Zo brengen we de tekstherhalingen over uw gehele historie in beeld en realiseren we dankzij deze software eveneens consistente vertalingen met de juiste vakterminologie. Een corrector controleert voor alle zekerheid uw vertalingen voordat ze aan u geleverd worden. Een optie bij andere Chinese vertaalbureaus, bij Elycio Tekst & Vertaling is proofreading bij de prijs inbegrepen.