HR vertalingen

“Van personeelshandboek tot intranet en vacatures: wij vertalen alle HR documenten professioneel in iedere gewenste taal”

Waarom HR vertalingen uitbesteden aan ons vertaalbureau?

  • Accuraat en professioneel
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Ervaren HR vertalers
  • Korting op tekstherhalingen

Professionele HR-vertalingen

Of u nu werkzaam bent voor een multinational met kantoren in het buitenland, of voor een lokaal bedrijf met niet-Nederlands sprekende medewerkers, Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling levert al ruim 50 jaar professionele HR-vertalingen. Personeelshandboeken, gedragscodes of veiligheidsvoorschriften vereisen een accurate vertaling. Met al onze ervaring kunt u uw vertaalprojecten met een gerust hart aan ons uitbesteden. Bedrijven van alle omvang en overheidsinstellingen kiezen voor ons vanwege onze expertise op HR-gebied, scherpe tarieven en punctuele dienstverlening.

HR VERTALINGEN DOOR NATIVE SPEAKERS IN BIJNA IEDERE TAAL

Bij vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling koppelen wij uw project aan een hoogopgeleide native speaker van de doeltaal, waarbij we ook kijken of de vertaler over de juiste ervaring in uw specifieke branche beschikt. Zo realiseren wij vertalingen van het hoogste niveau en dat kunnen wij in nagenoeg iedere moderne taal. Op dagelijkse basis verzorgen wij bijvoorbeeld HR-vertalingen vanuit en naar het EngelsDuitsFrans en Spaans, maar ook regelmatig vertalen wij naar het ChineesItaliaans of Arabisch.

Financieel voordeel bij brochurevertaling

Elycio Tekst & Vertaling maakt gebruik van vertaalsoftware bij het vertalen van uw brochures. Hiermee bouwen we aan uw bedrijfsspecifieke vertaalgeheugen. Op die manier blijft ook de stijl en terminologie van uw voorkeur toepasbaar op volgende vertalingen en zullen gewijzigde brochures gemakkelijk aan te passen zijn. We rekenen slechts 25% van het geldend tarief voor de vertaling van terugkerende zinsdelen, die uiteraard opnieuw vertaald worden als ze niet passen in een nieuwe context. het vertaalgeheugen zorgt er dus niet alleen voor dat we u een consistente vertaling leveren, maar ook dat uw kosten beperkt worden.

Voorbeelden van HR-vertalingen die wij dagelijks verzorgen

Het vertalen van een personeelshandboek is slechts een voorbeeld van een HR-vertaling. Op dagelijkse basis vertalen wij ook de onderstaande documenten voor HR-afdelingen:

Arbeidsovereenkomsten
Compliance documenten
Intranetkanalen
Interne communicatie
Juridische documenten
Nieuwsbrieven
Pensioensregelingen
Trainingsprogramma’s
Vacatures
Veiligheidsdocumenten
Websites
Werknemershandboeken

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met onze werkwijze?

Heeft u regelmatig behoefte aan HR-vertalingen en zoekt u een partner die hier structureel een professionele invulling aan kan geven? Dan laten we u graag kennismaken met onze werkwijze. U vraagt uw gratis proefvertaling hieronder gemakkelijk aan.