Over ons

Over ons vertaalbureau

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling, voorheen Elsevier Vertaalbureau, is een zusterbedrijf van Elycio Talen en bedient al meer dan 55 jaar organisaties uit binnen- en buitenland met professionele vertaaloplossingen. Vanuit de vestiging te Zwijndrecht verzorgt Elycio Tekst & Vertaling op jaarbasis honderden vertaalprojecten in alle moderne talen voor vele internationaal opererende opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven en de overheid. Ongeacht de aard- of doeltaal van de vertaling, Elycio Tekst & Vertaling werkt altijd met gekwalificeerde native speakers van de doeltaal die ervaring hebben in uw sector, waarbij we ons onderscheiden op basis van prijs en levertijd. Vraag gerust eens een offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven of leer meer over onze werkwijze.

VERTALINGEN VAN EN NAAR ALLE TALEN!

Op dagelijkse basis vertalen wij o.a. van en naar: Arabisch – Chinees – Duits – Engels – Frans – Italiaans – Japans – Nederlands – Pools – Portugees – Russisch – Spaans

Over Elycio Talen

Elycio Talen is hét zakelijke taalinstituut van Nederland en helpt vanuit zeven eigen vestigingen door geheel Nederland bedrijven en overheidsinstanties om taal- en cultuurbarrières te doorbreken en het maximale uit menselijke relaties te halen. Elycio Talen is ISO 9001 en CEDEO gecertificeerd en onderscheidt zich in de markt met unieke maatwerkoplossingen die de mogelijkheden van individuele deelnemers centraal stellen in het leerplan voor iedere training.

 
Alle moderne talen
Professionele copywriters
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

De visie van vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling

Professionele vertalingen nemen taal- en cultuurbarrières weg waardoor draagvlak ontstaat voor nieuwe internationale samenwerkingen. We zien onszelf dan ook primair als verbindende communicatie-experts en niet eens zozeer als vertalers. Elycio Vertaalbureau hoeft niet het grootste vertaalbureau van Nederland te zijn. Wel streven we er doorlopend naar om onze toppositie tussen de beste vertaalbureaus van Nederland te consolideren en waar mogelijk uit te breiden. Kwaliteit is altijd leidend in onze bedrijfsstrategie. We staan dan ook bekend als innovatief en vooruitstrevend vertaalbureau. We weten wat u van ons verlangt. Meer internationaal succes middels vertalingen die zelfs door experts niet als vertaling herkend worden, altijd snel geleverd, in het juiste format en vanzelfsprekend tegen de scherpst mogelijke prijs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.