Jaarverslagvertaling

Uw jaarverslag laten vertalen door financieel specialisten. Conform IFRS-regels

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en professioneel
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Ervaren financiële vertalers
  • Korting op tekstherhalingen

Jaarverslagvertaling door een deskundige

Bij een jaarverslagvertaling komt nogal wat kijken. Het is uiteraard van belang dat het vertaalde document geen stijl- of spelfouten bevat, maar minstens even belangrijk is een consistent gebruik van de juiste vakterminologie. Bovendien moet een vertaling van uw jaarverslag voldoen aan alle IFRS-regels. Dat is dan ook de reden dat vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling bij het vertalen van een jaarverslag zonder uitzondering werkt met native speakers die over ruime werkervaring beschikken in de financiële sector. Zij zijn bekend zijn met alle internationale regels voor financiële verslaglegging. Uiteraard wordt ook de vertaling van een jaarverslag nauwkeurig gecontroleerd door een revisor, alvorens de vertaling aan u wordt geleverd. Leest u gerust eens over onze werkwijze of vraag een offerte aan.

JAARVERSLAGVERTALING IN IEDERE GEWENSTE TAAL

Dagelijks vertalen onze professionals o.a. van en naar het ChineesDuitsEngelsFransItaliaansNederlandsSpaans en Portugees. Ook kunt u uw jaarverslag bijvoorbeeld ook naar het Japans of Russisch laten vertalen, ook wanneer uw aanvraag spoed heeft!

Vertaling van uw jaarverslag conform IFRS regels

Bij het vertalen van het jaarverslag wordt de jaarrekening vaak meegenomen. Het verslag is een combinatie van een cijfermatig gedeelte, een interpretatie van de cijfers en een toelichting op de cijfers. De vertaling dient om die reden dan ook hoogst accuraat te zijn, met de correcte terminologie. Daarnaast is het belangrijk dat de vertaling ook een aansprekende tekst is voor de lezer. Kennis van IFRS (International Financial Reporting Standards) regels is daarbij van belang. Onze financiële vertalers beschikken over alle denkbare ervaring en deskundigheid om uw jaarverslag conform deze criteria voor u te vertalen.

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

Geheimhouding bij jaarverslagvertaling

In onze algemene voorwaarden is geheimhouding expliciet opgenomen. We behandelen al uw documenten hoogst vertrouwelijk. Ook van onze vertalers vragen we geheimhouding rondom alle documenten die aan ons worden toevertrouwd. Als u het prettig vindt, is het uiteraard mogelijk om een aparte geheimhoudingsverklaring per project door ons te laten ondertekenen.