Uw teksten nauwkeurig door onze redactie gecontroleerd en waar nodig verbeterd

VRAAG HIER UW GRATIS PROEFREDACTIE AAN!
 

Waarom tekstredactie door Elycio Tekst & Vertaling?

  • Zorgvuldig en creatief
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren editors en correctoren
  • Native speakers in alle talen
  • Kosten op basis van werkelijk bestede tijd
 

Tekstredactie en meer


Met de tekstredactie van Elycio Tekst & Vertaling verzekert u zich van een tekst die uw imago recht doet: foutloos en aansprekend. Iedere tekst verdient een tweede lezer! Onze taalspecialisten staan klaar om u daarbij te ondersteunen. We werken direct in brondocumenten of in de CMS-systemen van websites en dat bespaart u een hoop tijd. We verzorgen tekstredactie in alle moderne talen. Tekstredactie door Elycio Tekst & Vertaling is een logische keuze voor iedere organisatie die alleen met zorgvuldig geschreven teksten naar buiten wil treden.


Tekstredactie in nagenoeg alle moderne talen!

Voor Elycio Tekst & Vertaling maakt het niet uit in welke taal uw tekst is opgesteld. De redactie van uw teksten wordt zonder uitzondering uitgevoerd door native speakers, die bovendien over de benodigde vakinhoudelijke kennis beschikken. Op deze manier zal uw tekst overal ter wereld de doelgroep treffen, rekening houdend met lokale gebruiken en culturen.

 

Naast professionele tekstredactie bieden we eveneens:


Copywriting

Copywriting is een vak apart. Een goede copywriter is in staat uw doelgroep op de juiste wijze aan te spreken. De copywriters van Elycio Tekst & Vertaling zijn zeer bedreven in het schrijven van wervende teksten. Zij doorgronden niet alleen uw business, maar ook de belevingswereld van uw doelgroep, en schrijven voor u een tekst die daadwerkelijk extra omzet genereert.

Meer over copywriting

SEO Copywriting

Zoekt u een professionele SEO-copywriter voor het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten? Onze specialisten zorgen dat uw teksten online vindbaar zijn voor elke gewenste doelgroep. Daarom is Elycio Tekst & Vertaling een logische keuze voor het schrijven van uw webshop, blog of bedrijfswebsite.

Meer over SEO teksten

Website- en webshopteksten

Uw website is uw visitekaartje. De teksten op uw website of webshop zijn bepalend voor uw online succes. Een goede websitetekst spreekt niet alleen de doelgroep op de juiste wijze aan, maar is ook goed vindbaar door diezelfde doelgroep. Onze websiteteksten staan garant voor een maximale ROI, door de combinatie van de twee bovengenoemde factoren. Desgewenst werken we rechtstreeks in uw eigen CMS-systeem.

Offerte aanvragen

Vertalingen

Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al meer dan 50 jaar professionele vertalingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Onze vertalingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde native speakers van de doeltaal. Bovendien selecteren wij altijd de vertaler met de meeste werkervaring in uw sector. Zo kunnen we u optimale vertalingen garanderen met de juiste terminologie!

Offerte aanvragen

Ondertiteling en voice-over scripts

Bedrijfsvideo's en productvideo's worden steeds belangrijker. De wereld is steeds visueler ingesteld. Uw doelgroep ook. Met onze ondertiteling speelt u doelgericht in op deze ontwikkeling, ongeacht waar uw doelgroep zich bevindt of welke taal men spreekt. Wij kunnen uw video's in nagenoeg alle moderne talen voorzien van de juiste ondertiteling. Kiest u voor een voice-over, dan kunt u uw scripts bij ons laten vertalen. Wij hebben ruime ervaring in het vertalen van voice-over scripts, een aparte discipline.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een partner? Maak kennis met onze werkwijze!


Graag laten wij u kennis maken met onze werkwijze. Vraag vandaag nog een gratis tekstredactie aan (Nederlands, Engels, Duits of Frans) en ontdek of wij de geschikte partner voor u zijn!


Vraag hier uw gratis proefredactie aan

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau