Tekstredactie

Uw teksten nauwkeurig door onze redactie gecontroleerd en waar nodig verbeterd

Waarom tekstredactie door Elycio Tekst & Vertaling?

  • Zorgvuldig en creatief
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Ervaren editors en correctoren
  • Kosten op basis van werkelijk bestede tijd

Tekstredactie

Iedere tekst verdient een tweede lezer! Onze taalspecialisten staan klaar om u daarbij te ondersteunen. We werken direct in uw brondocument of in het CMS van uw website en dat bespaart u een hoop tijd. We verzorgen tekstredactie in alle moderne talen. Tekstredactie door vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een logische keuze voor iedere organisatie die alleen met zorgvuldig geschreven teksten naar buiten wil treden.

Tekstredactie in nagenoeg alle moderne talen

Voor Elycio Tekst & Vertaling maakt het niet uit in welke taal uw tekst is opgesteld. De redactie van uw teksten wordt zonder uitzondering uitgevoerd door native speakers, die bovendien over de benodigde vakinhoudelijke kennis beschikken. Op deze manier zal uw tekst overal ter wereld de doelgroep treffen, rekening houdend met lokale gebruiken en culturen.


 
Alle moderne talen
Professionele editors en correctoren
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Naast professionele tekstredactie bieden we eveneens:

Copywriting

Copywriting is een vak apart. Een goede copywriter is in staat uw doelgroep op de juiste wijze aan te spreken. De copywriters van Elycio Tekst & Vertaling zijn zeer bedreven in het schrijven van wervende teksten. Zij doorgronden niet alleen uw business, maar ook de belevingswereld van uw doelgroep, en schrijven voor u een tekst die daadwerkelijk extra omzet genereert.
Meer over copywriting

SEO Copywriting

Zoekt u een professionele SEO-copywriter voor het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten? Onze specialisten zorgen dat uw teksten online vindbaar zijn voor elke gewenste doelgroep. Daarom is Elycio Tekst & Vertaling een logische keuze voor het schrijven van uw webshop, blog of bedrijfswebsite.
Meer over SEO Copywriting

Vertalingen

Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al meer dan 50 jaar professionele vertalingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Onze vertalingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde native speakers van de doeltaal. Bovendien selecteren wij altijd de vertaler met de meeste werkervaring in uw sector. Zo kunnen we u optimale vertalingen garanderen met de juiste terminologie!
Meer over vertalingen

Vertaling website of webshop

Uw website is uw visitekaartje. De teksten op uw website of webshop zijn bepalend voor uw online succes. Een goede websitetekst spreekt niet alleen de doelgroep op de juiste wijze aan, maar is ook goed vindbaar door diezelfde doelgroep. Wij zorgen dat ook de vertaling van uw website of webshop optimaal rendement oplevert. Dit kan o.a. door SEO-optimalisatie in de doeltaal. Desgewenst werken we rechtstreeks in uw eigen CMS.
Meer over websitevertalingen

Vertaling voice-overscripts en ondertiteling

De wereld is steeds visueler ingesteld. Uw doelgroep ook. Wij hebben ruime ervaring in het ondertitelen van bedrijfs- en productvideo’s in nagenoeg alle moderne talen. Kiest u voor een voice-over, dan kunt u uw scripts bij ons laten vertalen. Ondertiteling en het vertalen van voice-overscripts zijn bijzondere disciplines, waar onze professionele vertalers en ondertitelaars zeer bedreven in zijn.
Meer over ondertiteling

Op zoek naar een partner? Maak kennis met onze werkwijze!

Graag laten wij u kennis maken met onze werkwijze. Vraag vandaag nog een gratis tekstredactie aan (Nederlands, Engels, Duits of Frans) en ontdek of wij de geschikte partner voor u zijn!