Tekstredactie

Uw teksten nauwkeurig door onze redactie gecontroleerd en waar nodig verbeterd

Waarom tekstredactie door Elycio Tekst & Vertaling?

  • Zorgvuldig en creatief
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Ervaren editors en correctoren
  • Kosten op basis van werkelijk bestede tijd

Tekstredactie

Iedere tekst verdient een tweede lezer! Onze taalspecialisten staan klaar om u daarbij te ondersteunen. We werken direct in uw brondocument of in het CMS van uw website en dat bespaart u een hoop tijd. We verzorgen tekstredactie in alle moderne talen. Tekstredactie door vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een logische keuze voor iedere organisatie die alleen met zorgvuldig geschreven teksten naar buiten wil treden.

Tekstredactie in nagenoeg alle moderne talen

Voor Elycio Tekst & Vertaling maakt het niet uit in welke taal uw tekst is opgesteld. De redactie van uw teksten wordt zonder uitzondering uitgevoerd door native speakers, die bovendien over de benodigde vakinhoudelijke kennis beschikken. Op deze manier zal uw tekst overal ter wereld de doelgroep treffen, rekening houdend met lokale gebruiken en culturen.


 
Alle moderne talen
Professionele editors en correctoren
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Bij Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling voeren wij onder andere tekstredactie uit. Iedere tekst verdient immers een tweede lezer! Onze taalspecialisten staan klaar om u daarbij te ondersteunen. Wij werken direct in uw brondocument of in het CMS van uw website en dat bespaart u een hoop tijd. Wij verzorgen tekstredactie in alle moderne talen. Tekstredactie door vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een logische keuze voor iedere organisatie die alleen met zorgvuldig geschreven teksten naar buiten wil treden.

Tekstredactie in nagenoeg alle moderne talen

Voor Elycio Tekst & Vertaling maakt het niet uit in welke taal uw tekst is opgesteld. De redactie van uw teksten wordt zonder uitzondering uitgevoerd door native speakers, die bovendien over de benodigde vakinhoudelijke kennis beschikken. Op deze manier zal uw tekst overal ter wereld de doelgroep treffen, rekening houdend met lokale gebruiken en culturen. Onze vertalers en redacteuren werken vanuit en naar een breed scala aan vreemde talen zoals:

Laat uw redactie door ons uitvoeren

Heeft u een (vertaalde) tekst die u graag wilt laten nalezen door een native speaker? Stuur ons dan uw bestand en wij gaan direct voor u aan de slag! U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u al weet wat de kosten voor een tekstredactie gaan zijn. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31(0)78 644 9760 of door een e-mail te sturen naar vertaalbureau@elycio.nl.

Op zoek naar een partner? Maak kennis met onze werkwijze!

Graag laten wij u kennis maken met onze werkwijze. Vraag vandaag nog een gratis tekstredactie aan (Nederlands, Engels, Duits of Frans) en ontdek of wij de geschikte partner voor u zijn!