Professionele tolken voor bedrijven en overheidsinstellingen met relevante werkervaring in uw branche

MET SPOED EEN TOLK NODIG? KLIK HIER!
 

Waarom kiezen voor tolkdiensten van Elycio Tekst & Vertaling?

 • Alleen beëdigde tolken
 • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
 • Tolken voor iedere taalcombinatie
 • Persoonlijke service
 • Branche-ervaren tolken
 • Inclusief benodigde tolkapparatuur
 

Tolkdiensten


De kwaliteitseisen die wij aan onze tolken stellen zijn buitengewoon hoog. Zo werken wij uitsluitend met beëdigde tolken, die ten minste aan de volgende drie kwaliteitseisen voldoen. Ze beheersen minimaal beide talen op het niveau van een (near) native speaker, ze beschikken over culturele kennis van beide taalgebieden en hebben branchespecifieke ervaring. Vanzelfsprekend controleert Elycio alle beroepskwalificaties nauwkeurig en worden referenties nagetrokken. U kiest met de tolkdiensten van Elycio voor een perfecte begeleiding van al uw bijeenkomsten.


▼ Bekijk al onze tolkdiensten

Professionele tolkdiensten voor iedere situatie


Al meer dan 50 jaar is Elycio Tekst & Vertaling aanbieder van tolkdiensten in Nederland. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, productpresentatie, conferentie, congres of juridische aangelegenheid, bij Elycio treft u ervaren professionele tolken met de juiste vakinhoudelijke kennis. Met kennis van uw vakjargon en de benodigde professionele vaardigheden heeft u de garantie dat met tussenkomst van onze tolk(en) u en uw gesprekspartner(s) elkaar goed begrijpen.

Tolkapparatuur beschikbaar
Desgewenst biedt Elycio Tekst & Vertaling u een totaaloplossing met tolkapparatuur zoals tolkcabines en headsets.

Toldiensten in nagenoeg iedere talencombinatie
Elycio Tekst & Vertaling beschikt over een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde tolken. Hierdoor kunnen wij u onze tolkdiensten in nagenoeg iedere denkbare talencombinatie aanbieden.

Snel een offerte ontvangen?

Fields marked with an * are required

Elycio Tekst & Vertaling biedt de
volgende tolkdiensten:


Simultaan tolken

Dit is de meest toegepaste tolkdienst bij conferenties en vergaderingen. Door gebruik van specialistische apparatuur wordt de boodschap accuraat overgebracht naar een groot aantal deelnemers. Onze technici dragen zorg voor het installeren van de benodigde apparatuur, zoals tolkcabines en audioapparatuur.

Offerte aanvragen

Consecutief tolken

Deze tolkdienst is bij uitstek geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten en gesprekken. Onze tolk beheerst beide talen tot in perfectie en ondersteunt een heldere communicatie tussen alle betrokken partijen. De tolk wacht totdat de spreker klaar is en vertolkt rechtstreeks naar de andere partij. Consecutief tolken vereist in de meeste gevallen geen uitgebreide installatie van specialistische apparatuur. Eventueel kan er gewerkt worden met fluistersets.

Offerte aanvragen

Gerechtstolken

Rechtbanken stellen zeer hoge eisen aan tolken. Niet alleen dient de tolk in kwestie beëdigd te zijn, ook behoort de tolk een aanvullende opleiding voltooid te hebben om als gerechtstolk werkzaam te mogen zijn. Ongeacht de taalcombinatie, bij Elycio Tekst & Vertaling treft u altijd een tolk met de juiste kwalificaties voor gerechtelijke procedures.

Offerte aanvragen

Congrestolken

Het vertolken op een congres mag als een waar specialisme worden beschouwd. De tolk dient met specialistische apparatuur om te kunnen gaan, omvangrijke stukken tekst te kunnen onthouden en accuraat vertolken en tegelijk gedeelte de rol van regisseur op zich te nemen. Bij Elycio Tekst & Vertaling zetten wij om deze reden alleen gekwalificeerde hoogopgeleide congrestolken in met jarenlange ervaring. Uw evenement dient vlekkeloos te verlopen, nietwaar?

Offerte aanvragen

*LEESTIP* Benieuwd naar de kosten van tolkdiensten?

We schreven een speciale pagina waarin de kosten van tolkdiensten worden beschreven. U leest hier niet alleen informatie over wat het inhuren van een tolk bij Elycio Tekst & Vertaling ongeveer kost, maar ook wat de gemiddelde kosten in de markt zijn en waar u rekening mee zou moeten houden bij het inhuren van een tolk.

Naar artikel!

Elycio Tekst & Vertaling is onderdeel van Elycio Talen

Elycio Vertaalbureau is een dochteronderneming van Elycio Talen. Naast tolkdiensten en vertaaloplossingen biedt Elycio Talen eveneens:

 

Workshops bij Elycio Vertaalbureau

 • Editor Rating

 • Rated 4.5 stars
 • 90%

 • Tolkdiensten
 • Reviewed by:
 • Published on:
 • Last modified: 28 April 2017