Tolkdiensten

Professionele tolken met relevante werkervaring in uw branche

Waarom kiezen voor tolkdiensten van Elycio Tekst & Vertaling?

  • Alleen gekwalificeerde tolken
  • Tolken voor iedere talencombinatie
  • Branche-ervaren tolken
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
  • Persoonlijke service
  • Inclusief benodigde tolkapparatuur

Tolkdiensten

Al meer dan vijfenvijftig jaar is vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling aanbieder van tolkdiensten in Nederland. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, productpresentatie, conferentie, congres of juridische aangelegenheid, bij Elycio treft u ervaren professionele tolken aan met de juiste vakinhoudelijke kennis.

Gekwalificeerde tolken verzorgen onze tolkdiensten

De kwaliteitseisen die wij aan onze tolken stellen zijn buitengewoon hoog.  Wij maken uitsluitend gebruik van gekwalificeerde tolken. Ze hebben een relevante opleiding, zijn bij voorkeur beëdigd, beheersen beide talen op het niveau van een (near) native speaker, beschikken over culturele kennis van beide taalgebieden en hebben branchespecifieke ervaring. Vanzelfsprekend controleert Elycio alle beroepskwalificaties nauwkeurig en worden referenties nagetrokken. U kiest met de tolkdiensten van Elycio voor een perfecte begeleiding van al uw bijeenkomsten. Wij geven u graag een greep uit de talencombinaties waarin wij tolken:

Tolkapparatuur beschikbaar

Desgewenst biedt vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling u een totaaloplossing met tolkapparatuur zoals tolkencabines en headsets. Op die manier garanderen wij dat u altijd de beste kwaliteit krijgt en dat wij te allen tijde hoorbaar blijven.

Laat ons de vertolkingen verzorgen

Heeft u binnenkort een evenement of bijeenkomst waar een tolk bij aanwezig moet zijn? Schakel dan ons bureau in en wij helpen u graag verder met onze tolkdiensten. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)78 644 9760 of door een e-mail te sturen naar vertaalbureau@elycio.nl.

 
Alle moderne talen
Professionele tolken
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Tolkdiensten

Elycio Tekst & Vertaling biedt professionele tolkdiensten aan in alle talen. Op zoek naar een professionele conferentie-, simultaan-, consecutief-, fluister- of beëdigd tolk? Bij ons bent u aan het juiste adres.