Tolk Nederlands-Engels

Accurate, aansprekende en professionele vertalingen met maximale impact in iedere gewenste taal

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Alle moderne talen
  • Professioneel en creatief
  • Native speakers
Home » Tolk Nederlands-Engels

Heeft u binnenkort een tolk nodig die van het Nederlands naar het Engels en andersom tolkt? Bij Elycio Tekst & Vertaling werken we met beëdigde tolken. Dat houdt in dat alle tolken met wie wij werken erkend zijn. . en bent u verzekerd van een goede vertolking.

 
Alle moderne talen
Professionele Werkwijze
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Alles wat u moet weten over een tolk die tolkt van het Nederlands naar het Engels

Als u bij ons een tolkopdracht indient, gaan wij aan de slag met het vinden van de juiste tolk die van het Nederlands naar het Engels en andersom tolkt of in een andere taalcombinatie, zoals het Turks naar het Nederlands. Uiteraard krijgt u de kosten van een tolk duidelijk in een offerte. Wij regelen dat de tolk op de gewenste locatie en tijdstip voor u klaarstaat. Uiteraard hebben wij voorafgaand wel informatie van u nodig over de soort tolkopdracht, zodat onze tolk van het Nederlands naar het Engels zich goed kan voorbereiden. Naast tolkdiensten kunt u bij ons ook terecht voor andere opdrachten. Zo zijn wij ook tekstvertaler en verzorgen wij ondertitelingen. Bij ons vindt u alles-onder-één dak als het aankomt op communicatie in vreemde talen.

Neem contact op en bespreek uw tolkopdracht

Wilt u een tolk inschakelen die binnenkort op locatie verschijnt om te tolken vanuit het Nederlands naar het Engels en andersom? Neem dan contact met ons op en wij gaan direct aan de slag met het zoeken van de juiste (beëdigde) tolk. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)78 644 9760 of door een e-mail te sturen naar vertaalbureau@elycio.nl.           

 

Elycio vertaalbureau

Elycio Tekst & Vertaling biedt professionele ondertitelingen aan in alle talen. Op zoek naar een professioneel vertaalbureau? Bij ons bent u aan het juiste adres.