Beëdigde vertalingen

Beëdigde vertaling naar alle moderne talen

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Beëdigd vertalers
  • Snelle levering
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Accuraat en getrouw aan de brontekst
  • Alle bestandsformaten

Beëdigde vertalingen in alle talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al 50 jaar beëdigde vertalingen voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn wij bekend met nagenoeg alle soorten documenten en procedures. Op dagelijkse basis verzorgen wij beëdigde vertalingen van en naar o.a. het Nederlands, Duits, Engels, Italiaans en Spaans, maar ook regelmatig vertalen wij naar het Arabisch, Farsi, Chinees en andere talen. U kunt bij ons terecht voor advies over de noodzaak van een beëdigde vertaling en/of legalisatie van uw documenten. Vraagt u gerust een offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven, of lees eerst meer over onze werkwijze.

Wanneer is een beëdigde vertaling noodzakelijk?

Als een officieel document in vertaling overlegd moet worden aan een (buitenlandse) rechtbank, notaris of overheidsinstantie, kan beëdiging van de vertaling noodzakelijk zijn. De noodzaak tot beëdiging is mede afhankelijk van het soort document en het land waarvoor het document bestemd is. Voorbeelden van documenten die beëdigd vertaald moeten worden, zijn: diploma’s, VoG’s, uittreksels uit het geboorteregister, uittreksels van Kamer van Koophandel, dagvaardingen en vonnissen.

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling wordt door een beëdigd vertaler verzorgd. Dit is een vertaler die op grond van opleiding en ervaring beëdigd is door een rechtbank. Bij een beëdigde vertaling (ook “gewaarmerkte vertaling” genoemd) wordt de vertaling afgedrukt en onverbrekelijk aan het originele document gehecht, of aan een (gewaarmerkte) kopie ervan. Hieraan wordt een verklaring van de vertaler toegevoegd waarin staat dat de vertaling een getrouwe en juiste weergave is van het originele document. Op de beëdigde vertaling staan verder de stempel en de handtekening van de beëdigd vertaler.

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

Reserveer tijd voor uw beëdigde vertaling!

U kunt een beëdigde vertaling of een beëdigd tolk die uw bijeenkomst professioneel kan ondersteunen online of telefonisch aanvragen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via de contactbutton hier direct onder. Telefonisch bereikt u ons op +31(0)78 644 9760. Geheimhouding is opgenomen in onze algemene voorwaarden. Wij behandelen al uw documenten hoogst vertrouwelijk. Ook van onze vertalers vragen we geheimhouding rondom alle documenten die ons worden toevertrouwd. Als u het prettig vindt, is het uiteraard mogelijk een aparte geheimhoudingsverklaring per project door ons te laten ondertekenen.