Accurate, aansprekende en professionele vertalingen met maximale impact in iedere gewenste taal

Vraag uw vrijblijvende offerte aan
 

Native speaker-principe als basis van onze werkwijze


Bij Elycio Tekst & Vertaling doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw internationale documenten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze vertalers hebben een brede expertise op de meest uiteenlopende vakgebieden zoals technologie, engineering, milieubescherming, ondernemingsmanagement, ICT, HR, economie & financiën, farmacie & geneeskunde, recht en marketing & sales. Voor alle opdrachten vindt u bij ons de juiste vertaler met de juiste ervaring, die in staat is om uw doelgroep te overtuigen. We werken volgens het native speaker-principe: onze taalspecialisten vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. We bieden deze hoogwaardige vertaalservice in nagenoeg alle moderne talen. Hieronder treft u vertalingen die wij dagelijks verzorgen:

ChineesDuitsEngelsFransItaliaansJapansNederlandsPoolsPortugeesRussischTurksSpaans

 

Altijd financieel voordeel én consequente vertalingen met uw bedrijfsdatabase


Elycio Tekst & Vertaling doet er alles aan om maximaal rendement voor u te realiseren. Het inzetten van de juiste technologie speelt hierbij een prominente rol. Zo creëren we voor elke klant een vertaaldatabase. Daarmee verzekeren we niet alleen consistentie in opvolgende vertalingen, ook werkt deze database in uw voordeel. U ontvangt namelijk altijd korting voor iedere herhaalde zinsnede. Mede dankzij de inzet van deze techniek worden uw vertaalkosten steeds verder beperkt.

Onze offertes en levertijden


De kosten voor vertaling en tekstopmaak zijn gebaseerd op de omvang van de tekst, die wordt vastgesteld door een analyse met een professionele vertaaltool. Uit deze analyse blijkt ook het aantal herhalingen binnen het document en ten opzichte van eerder vertaalde teksten voor uw organisatie; dit levert u direct een kostenbesparing op.

Ons doel is om alle opdrachten binnen een zo kort mogelijke tijd uit te voeren. Dankzij ons uitgebreide team van vertalers, redacteuren, correctoren en copywriters kunnen we gemakkelijk inspringen op iedere krappe deadline. Wilt u een offerte ontvangen? Klik dan hieronder op de groene knop en u ontvangt binnen twee uur een vrijblijvende offerte.


Vraag hier uw offerte aan!
 

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?


  • Snelle en accurate vertalingen en een goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Gekwalificeerde vertalers, altijd native speakers
  • Proeflezen: alle vertalingen en teksten worden deskundig beoordeeld
  • Perfecte match: voor elk onderwerp gespecialiseerde vertalers
  • Een database per klant voor een consequent gebruik van terminologie
  • Tekstopmaak en bestandsaanlevering in iedere gewenste vorm
  • Meer dan 50 jaar ervaring met vertalingen voor bedrijf en overheid
  • Ieder bestandsformaat: van PDF tot XML en van XLF tot .DOC
  • Korting op tekstherhalingen

VRIJBLIJVENDE PROEFVERTALING

Bent u op zoek naar een ervaren vertaalpartner die uw vertaalprojecten professioneel kan verzorgen? Dan laten we u graag kennismaken met onze werkwijze. Daarom bieden wij u hierbij een kosteloze proefvertaling aan. Vraag de vertaling hieronder aan.

Aanvragen proefvertaling!

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau