Onze werkwijze

Native speaker-principe als basis van onze werkwijze

Bij vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw internationale documenten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze vertalers hebben een brede expertise op de meest uiteenlopende vakgebieden zoals technologie, engineering, milieubescherming, ondernemingsmanagement, ICT, HR, economie & financiën, farmacie & geneeskunde, recht en marketing & sales. Voor alle opdrachten vindt u bij ons de juiste vertaler met de juiste ervaring, die in staat is om uw doelgroep te overtuigen. We werken volgens het native speaker-principe: onze taalspecialisten vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. We bieden deze hoogwaardige vertaalservice in nagenoeg alle moderne talen. Hieronder treft u vertalingen die wij dagelijks verzorgen:

Chinees – Duits – Engels – Frans – Italiaans – Japans – Nederlands – Pools – Portugees – Russisch – Turks – Spaans

Altijd financieel voordeel én consequente vertalingen met uw bedrijfsdatabase

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling doet er alles aan om maximaal rendement voor u te realiseren. Het inzetten van de juiste technologie speelt hierbij een prominente rol. Zo creëren we voor elke klant een vertaaldatabase. Daarmee verzekeren we niet alleen consistentie in opvolgende vertalingen, ook werkt deze database in uw voordeel. U ontvangt namelijk altijd korting voor iedere herhaalde zinsnede. Mede dankzij de inzet van deze techniek worden uw vertaalkosten steeds verder beperkt.

Onze offertes en levertijden

De kosten voor vertaling en tekstopmaak zijn gebaseerd op de omvang van de tekst, die wordt vastgesteld door een analyse met een professionele vertaaltool. Uit deze analyse blijkt ook het aantal herhalingen binnen het document en ten opzichte van eerder vertaalde teksten voor uw organisatie; dit levert u direct een kostenbesparing op.

Ons doel is om alle opdrachten binnen een zo kort mogelijke tijd uit te voeren. Dankzij ons uitgebreide team van vertalers, redacteuren, correctoren en copywriters kunnen we gemakkelijk inspringen op iedere krappe deadline. Wilt u een offerte ontvangen? Klik dan hieronder op de groene knop en u ontvangt binnen twee uur een vrijblijvende offerte.

 
Alle moderne talen
Professionele Werkwijze
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Vrijblijvende proefvertaling

Bent u op zoek naar een ervaren vertaalpartner die uw vertaalprojecten professioneel kan verzorgen? Dan laten we u graag kennismaken met onze werkwijze. Daarom bieden wij u hierbij een kosteloze proefvertaling aan. Vraag de vertaling hieronder aan.

Elycio vertaalbureau

Elycio Tekst & Vertaling biedt professionele ondertitelingen aan in alle talen. Op zoek naar een professioneel vertaalbureau? Bij ons bent u aan het juiste adres.