Juridische vertaling

Voor een professionele juridische vertaling schakelt u Elycio Tekst & Vertaling in

Waarom ons juridisch vertaalbureau?

  • Accuraat en professioneel
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Juridisch vertalers
  • Korting op tekstherhalingen

Juridische vertaling door een juridisch vertaler

Een juridische vertaling vereist ervaring en expertise. Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al meer dan 50 jaar vertalingen. Dankzij deze ervaring zijn wij dan ook voor vele advocatenkantoren, overheidsinstellingen en andere bedrijven een logische partner. Dagelijks vertalen wij juridische stukken van en naar het DuitsEngelsFrans en Russisch en u kunt bij ons terecht voor een hoogst accurate vertaling in iedere gewenste talencombinatie. Leest u gerust eens over onze werkwijze of vraag een vrijblijvende offerte aan!

ONZE JURIDISCHE VERTALERS ZIJN NATIVE SPEAKERS

De vertaling wordt bij ons zonder uitzondering verzorgd door een juridisch vertaler die volledig bekend is met de terminologie, stijl en schrijfwijze van juridische documenten. Deze werkwijze, samen met het feit dat Elycio altijd met native speakers werkt, resulteert in een accurate en snel geleverde vertaling.

Ervaring met nagenoeg alle soorten juridische documenten

De juridisch vertalers van Elycio Tekst & Vertaling verzorgen al tientallen jaren professionele vertalingen voor o.a. notarissen, advocaten, accountants, belastingadviseurs en bedrijfsleven. Dankzij deze brede kring van opdrachtgevers hebben onze juridisch vertalers dan ook ervaring met bijna alle soorten documenten.

Juridische documenten die wij dagelijks vertalen:

Algemene voorwaarden
Arbeidsovereenkomsten
Arresten
Beleidsstukken
Beroep- en bezwaarschriften
Conclusies
Contracten en overeenkomsten
Correspondentie
Dagvaardingen
Exploten
Inkoopvoorwaarden
Juridische adviezen
Koopovereenkomsten
Leveringsvoorwaarden
Notariële akten
Oprichtingsakten
Personeelshandboeken
Pleitnota’s
Processtukken
Statuten
Uitspraken
Verzoekschriften
Vonnissen
Wetteksten

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

Geheimhouding bij juridische vertalingen

Geheimhouding is opgenomen in onze algemene voorwaarden. Wij behandelen al uw documenten dan ook hoogst vertrouwelijk. Ook van onze vertalers vragen we geheimhouding rondom alle documenten die ons worden toevertrouwd. Als u het prettig vindt, is het uiteraard mogelijk om een aparte geheimhoudingsverklaring per project door ons te laten ondertekenen.