Spoedvertaling van en naar alle talen

Spoedvertaling van en naar alle talen

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Professioneel en creatief
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Vertalers die wervend vertalen
  • Korting op tekstherhalingen

Bij vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling zijn wij gewend aan het werken met (strakke) deadlines. Dagelijks krijgen we te maken met opdrachtgevers die de vertaling “liever gisteren dan morgen” willen ontvangen. Onze klanten waarderen daarom des te meer de snelheid waarmee we de vertalingen kunnen leveren. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. Hieronder leest u hoe we bij een spoedvertaling te werk gaan en hoe u een spoedvertaling eenvoudig online kunt aanvragen.

Zo waarborgen we de kwaliteit van uw spoedvertaling

Wanneer wij toezeggen dat de gewenste deadline voor uw spoedvertaling haalbaar is, dan mag u er ook vanuit gaan dat de deadline gehaald wordt. Om een spoedige vertaling van een degelijk niveau te realiseren, kunnen onze vertalers in de avonduren en weekenden voor u doorwerken, of kunnen we meerdere vertalers, nauw laten samenwerken aan één project. Een laatste controle door een ervaren revisor waarborgt de consistentie. Wij vertalen vanuit en naar alle talen. Dat houdt in dat we Arabische vertalingen met dezelfde kwaliteit en snelheid leveren als Engelse vertalingen.

Uw spoedvertaling in vier eenvoudige stappen aangevraagd en geleverd!

  1. Neem contact op met Elycio Tekst & Vertaling

Eerst belt u ons op +31(0)78 644 9760, mailt uw aanvraag naar vertaalbureau@elycio.nl of neemt contact met ons op via het online contactformulier.

  1. Inventarisatie

We bespreken uw vertaling en u geeft ons de deadline door. Wij zorgen vervolgens voor een snelle inschatting van de haalbaarheid.

  1. Commitment

U ontvangt van ons per email een offerte met daarin de kosten van de vertaling en een schriftelijkcommitment aan de deadline.

  1. Werkzaamheden & levering

We starten de vertaling en u ontvangt deze conform alle afspraken geleverd per email!

Vraag een offerte aan en neem contact met ons op

Het is bij ons mogelijk om eerst een offerte aan te vragen, zodat u alvast een indicatie krijgt van de kosten. Dat geldt echter niet voor een spoedvertaling, want ook als u een ondertiteling nodig heeft, kunnen we in kaart brengen wat de kosten daarvoor zijn. Wilt u een document of bestand door ons laten vertalen? Neem dan contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens.

 
Alle moderne talen
Professionele vertalers
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Met behoud van lay-out

Ons vertaalbureau begrijpt uw business en uw doelgroep

Elycio Tekst & Vertaling

werkt uitsluitend met vertalers die native speaker van de doeltaal zijn en relevante ervaring in uw sector hebben. Op deze manier realiseren we aansprekende vertalingen, toegespitst op uw vakgebied. We bieden onder andere de volgende specialistische vertalingen in nagenoeg iedere talencombinatie.

U kunt uw spoedvertaling laten vertalen naar iedere moderne taal

Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al sinds 1966 vertalingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Het zal u dan ook niet verbazen dat we in die tijd een groot internationaal netwerk van gekwalificeerde en gecertificeerde vertalers hebben opgebouwd. Ongeacht naar welke taal u uw documenten wil laten vertalen, bij Elycio vindt u altijd de gekwalificeerde native speaker die uw business en doelgroep begrijpt.