Bij ons Chinees vertaalbureau vindt u de perfecte vertaler voor iedere Chinese vertalingWaarom Chinees vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en professioneel
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Vertalers met ervaring in uw sector
  • Uitsluitend native speakers
  • Korting op tekstherhalingen
 

Chinees Vertaalbureau sinds 1966


Al sinds 1966 is Chinees vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling (voorheen Elsevier Vertaalbureau) een logische keuze voor bedrijven en overheidsinstellingen die behoefte hebben aan een professionele vertaling van of naar het Chinees. Van technische handleidingen tot juridische documenten en medische catalogi: in 50 jaar tijd hebben wij alle denkbare soorten documenten vakkundig vertaald en veel ervaring opgedaan in zakendoen met China, maar ook de rest van Azië. Graag delen wij onze ervaring met u en adviseren wij u waar nodig of gewenst. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek zo onze scherpe tarieven of lees eerst meer over onze werkwijze.

Ervaren Chinese vertalers die uw business en doelgroep begrijpen
Ons Chinees vertaalbureau werkt uitsluitend met gekwalificeerde native speakers, oftewel gediplomeerde vertalers die opgroeiden met het Chinees als moedertaal. Om aan uw vertaalopdracht te mogen werken, dient de vertaler ook over relevante vertaalervaring in uw branche te beschikken. Zo realiseren we accurate en levendige vertalingen die uw doelgroep aanspreken, met de juiste vakterminologie.


▼ Bekijk onze vertaalspecialismen

Waarom kiezen voor een ervaren Chinees vertaalbureau belangrijk is

‘Chinees’ is een macrotaal die bestaat uit 10 verschillende subtalen. Wanneer men spreekt van ‘Chinees’, dan doelt men meestal op het Standaardmandarijn, de officiële taal van de Volksrepubliek China. Vaak hebben Chinese karakters dubbele betekenissen. Wist u bijvoorbeeld dat u al 2000 karakters zou moeten leren om een krant in het Mandarijn te kunnen lezen? Vakkundig vertalen naar het Chinees vraagt echter niet alleen vergaande taalkennis, maar ook kennis van de cultuur die op weinig vlakken overeenkomsten vertoont met de Nederlandse cultuur. Het is dus van belang om te kiezen voor een ervaren vertaalpartner. Ons Chinees vertaalbureau helpt u probleemloos aan een doeltreffende vertaling en adviseert waar wenselijk of nodig.


Ook Chinese tolkdiensten
Ons vertaalbureau is u ook graag van dienst met tolkdiensten van- of naar het Chinees.

Snel een offerte ontvangen?

Geen velden gevonden.

Specialismen van ons Chinees vertaalbureau


Chinees vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling heeft ervaring met het vertalen van documenten in iedere sector en branche. Hieronder treft u een overzicht van vertaalspecialismen waar onze vakkundige Chinese vertalers in thuis zijn:


Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 uit 5:

“Wij ervaren jullie als een professionele organisatie. We ontvangen snel een offerte op basis van onze vraag en over de kwaliteit van de vertalingen zijn we zeer tevreden.”Mevr. J. Elzenaar - Directeur - NCOI Opleidingen / NIBE-SVV
 

Vrijblijvend kennismaken met de werkwijze van ons Chinees vertaalbureau?


Dat kan! Elycio Tekst & Vertaling verzorgt professionele Chinese vertalingen voor multinationals, internationaal opererende bedrijven en overheidsinstanties. Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw vertaalprojecten? Dan laten we u graag vrijblijvend kennismaken met de toegevoegde waarde en kwaliteit van ons Chinees vertaalbureau met een gratis professionele vertaling. U vraagt uw proefvertaling makkelijk hieronder aan.


Vraag hier uw gratis proefvertaling aan!
 

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau