Slecht geschreven content beschadigt het imago van uw bedrijf

Slecht geschreven content beschadigt het imago van uw bedrijf. U heeft nagedacht over uw marktpositionering, uw doelgroep en uw aanbod. Maar brengt de taal en schrijfstijl op uw website ook dat zorgvuldig ontwikkelde imago over? Of doen woordkeuze en tekststijl afbreuk aan uw boodschap?

Als uw website slecht geschreven is of taalfouten bevat, zullen (potentiële) klanten twijfelen aan de kwaliteit van uw onderneming. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat zelfs één enkele fout de geloofwaardigheid van een tekst, de kundigheid van de schrijver, en het imago van een bedrijf al aantast.

Een foutloze website is dus veel meer waard dan u misschien denkt. Spelfouten en grammaticale fouten maken een onverzorgde en onprofessionele indruk. Genoeg reden voor de bezoeker van uw website om verder te zoeken!

Ook als taal niet echt uw ding is en in uw branche taal niet een hoge prioriteit heeft, is het een vergissing te denken dat de boodschap toch wel aankomt, ook met slordigheidjes. Aandacht voor tekst is aandacht voor uw lezer en potentiële klant. Elycio Tekst & Vertaling kan u helpen bij het perfectioneren van uw website op taalgebied.

Slecht geschreven content beschadigt het imago van uw bedrijf!

Neem gerust eens contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte! Wij (her)schrijven graag uw content voor u.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.