Beëdigde vertaling nodig? Wij verzorgen beëdigde vertalingen naar alle moderne talen


Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Beëdigd vertalers
  • Proofreading inbegrepen
  • Snelle levering
  • Accuraat en getrouw aan de brontekst
  • Native speakers in alle talen
  • Alle bestandsformaten
 

Beëdigde vertalingen in alle talen


Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al 50 jaar beëdigde vertalingen voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn wij bekend met nagenoeg alle soorten documenten en procedures. Op dagelijkse basis verzorgen wij beëdigde vertalingen van en naar o.a. het Nederlands, Duits, Engels, Italiaans en Spaans, maar ook regelmatig vertalen wij naar het Chinees, Japans en andere talen. U kunt bij ons terecht voor advies over de noodzaak van een beëdigde vertaling en/of legalisatie van uw documenten. Vraagt u gerust een offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven, of lees eerst meer over onze werkwijze.


Wanneer is een beëdigde vertaling noodzakelijk?

Als een officieel document in vertaling overlegd moet worden aan een (buitenlandse) rechtbank, notaris of overheidsinstantie, kan beëdiging van de vertaling noodzakelijk zijn. De noodzaak tot beëdiging is mede afhankelijk van het soort document en het land waarvoor het document bestemd is. Voorbeelden van documenten die beëdigd vertaald moeten worden, zijn: diploma’s, VoG’s, uittreksels uit het geboorteregister, uittreksels van Kamer van Koophandel, dagvaardingen en vonnissen.


Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling wordt door een beëdigd vertaler verzorgd. Dit is een vertaler die op grond van opleiding en ervaring beëdigd is door een rechtbank.
Bij een beëdigde vertaling (ook “gewaarmerkte vertaling” genoemd) wordt de vertaling afgedrukt en onverbrekelijk aan het originele document gehecht, of aan een (gewaarmerkte) kopie ervan. Hieraan wordt een verklaring van de vertaler toegevoegd waarin staat dat de vertaling een getrouwe en juiste weergave is van het originele document of de kopie ervan. Op de beëdigde vertaling staan verder de stempel en de handtekening van de beëdigd vertaler.

Snel een offerte voor een beëdigde vertaling?

 

Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 uit 5

”Wij hebben jullie ervaren als een professionele organisatie. We ontvangen snel een offerte op basis van onze vraag en over de kwaliteit zijn we zeer tevreden.”Mevr. J. Elzenaar - NCOI Opleidingen / NIBE-SVV
 

Geheimhouding


Geheimhouding is opgenomen in onze algemene voorwaarden. Wij behandelen al uw documenten hoogst vertrouwelijk. Ook van onze vertalers vragen we geheimhouding rondom alle documenten die ons worden toevertrouwd. Als u het prettig vindt, is het uiteraard mogelijk een aparte geheimhoudingsverklaring per project door ons te laten ondertekenen.


 

Reserveer tijd voor uw beëdigde vertaling!


U kunt een beëdigde vertaling of een beëdigd tolk die uw bijeenkomst professioneel kan ondersteunen online of telefonisch aanvragen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via de contactbutton hier direct onder. Telefonisch bereikt u ons op 078- 644 97 60. Voor snelle vragen over beëdigde vertalingen kunt u ook de online chat functie gebruiken.


NAAR CONTACTPAGINA

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau