Uw jaarverslag laten vertalen door financieel specialisten. Conform IFRS-regels


Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en professioneel
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Ervaren financiële vertalers
  • Native speakers in alle talen
  • Korting op tekstherhalingen
 

Jaarverslagvertaling door een deskundige


Bij jaarverslagvertalingen komt nogal wat kijken. Het is uiteraard van belang dat het vertaalde document geen stijl- of spelfouten bevat, maar minstens even belangrijk is een consistent gebruik van de juiste vakterminologie. Bovendien moet een vertaling van uw jaarverslag voldoen aan alle IFRS-regels. Dat is dan ook de reden dat Elycio Tekst & Vertaling bij het vertalen van een jaarverslag zonder uitzondering werkt met native speakers die over ruime werkervaring beschikken in de financiële sector. Zij zijn bekend zijn met alle internationale regels voor financiële verslaglegging. Uiteraard wordt ook de vertaling van een jaarverslag nauwkeurig gecontroleerd door een revisor, alvorens de vertaling aan u wordt geleverd. Leest u gerust eens over onze werkwijze of vraag een offerte aan.

JAARVERSLAGVERTALING IN IEDERE GEWENSTE TAAL
Dagelijks vertalen onze professionals o.a. van en naar het Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Portugees. Ook kunt u uw jaarverslag bijvoorbeeld ook naar het Japans of Russisch laten vertalen, ook wanneer uw aanvraag spoed heeft!

Snel een offerte ontvangen?


Vertaling van uw jaarverslag conform IFRS regels

Bij het vertalen van het jaarverslag wordt de jaarrekening vaak meegenomen. Het verslag is een combinatie van een cijfermatig gedeelte, een interpretatie van de cijfers en een toelichting op de cijfers. De vertaling dient om die reden dan ook hoogst accuraat te zijn, met de correcte terminologie. Daarnaast is het belangrijk dat de vertaling ook een aansprekende tekst is voor de lezer. Kennis van IFRS (International Financial Reporting Standards) regels is daarbij van belang. Onze financiële vertalers beschikken over alle denkbare ervaring en deskundigheid om uw jaarverslag conform deze criteria voor u te vertalen.

 

Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 uit 5:

“Wij ervaren jullie als een professionele organisatie. We ontvangen snel een offerte op basis van onze vraag en over de kwaliteit zijn we zeer tevreden.”Mevr. J. Elzenaar - Directeur - NCOI Opleidingen / NIBE-SVV"
 

Geheimhouding bij jaarverslagvertaling


In onze algemene voorwaarden is geheimhouding expliciet opgenomen. We behandelen al uw documenten hoogst vertrouwelijk. Ook van onze vertalers vragen we geheimhouding rondom alle documenten die aan ons worden toevertrouwd. Als u het prettig vindt, is het uiteraard mogelijk om een aparte geheimhoudingsverklaring per project door ons te laten ondertekenen.


Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau