Voor een professionele juridische vertaling schakelt u Elycio Tekst & Vertaling in


Waarom ons juridisch vertaalbureau?

  • Accuraat en professioneel
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Juridisch vertalers
  • Native speakers in alle talen
  • Korting op tekstherhalingen
 

Juridische vertaling door een juridisch vertaler


Een juridische vertaling vereist ervaring en expertise. Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al meer dan 50 jaar juridische vertalingen. Dankzij deze ervaring zijn wij dan ook voor vele advocatenkantoren, overheidsinstellingen en andere bedrijven een logische partner. Dagelijks vertalen wij juridische stukken van en naar het Duits, Engels, Frans en Russisch en u kunt bij ons terecht voor een hoogst accurate vertaling in iedere gewenste talencombinatie. Leest u gerust eens over onze werkwijze of vraag een vrijblijvende offerte aan!

ONZE JURIDISCHE VERTALERS ZIJN NATIVE SPEAKERS
Een juridische vertaling wordt bij ons zonder uitzondering verzorgd door een juridisch vertaler die volledig bekend is met de terminologie, stijl en schrijfwijze van juridische documenten. Deze werkwijze, samen met het feit dat Elycio altijd met native speakers werkt, resulteert in een accurate en snel geleverde juridische vertaling.


Ervaring met nagenoeg alle soorten juridische documenten

De juridisch vertalers van Elycio Tekst & Vertaling verzorgen al tientallen jaren professionele vertalingen voor o.a. notarissen, advocaten, accountants, belastingadviseurs en bedrijfsleven. Dankzij deze brede kring van opdrachtgevers hebben onze juridisch vertalers dan ook ervaring met bijna alle soorten documenten.

Juridische documenten die wij dagelijks vertalen:

Algemene voorwaarden
Arbeidsovereenkomsten
Arresten
Beleidsstukken
Beroep- en bezwaarschriften
Conclusies
Contracten en overeenkomsten
Correspondentie
Dagvaardingen
Exploten
Inkoopvoorwaarden
Juridische adviezen
Koopovereenkomsten
Leveringsvoorwaarden
Notariële akten
Oprichtingsakten
Personeelshandboeken
Pleitnota’s
Processtukken
Statuten
Uitspraken
Verzoekschriften
Vonnissen
Wetteksten

Snel een offerte ontvangen?

Geheimhouding bij juridische vertalingen

Geheimhouding is opgenomen in onze algemene voorwaarden. Wij behandelen al uw documenten dan ook hoogst vertrouwelijk. Ook van onze vertalers vragen we geheimhouding rondom alle documenten die ons worden toevertrouwd. Als u het prettig vindt, is het uiteraard mogelijk om een aparte geheimhoudingsverklaring per project door ons te laten ondertekenen.


Beëdigde juridische vertalingen


Ook voor beëdigde vertalingen bent u bij Elycio Tekst & Vertaling aan het juiste adres, net als voor apostilles, legalisaties en tolkdiensten.


Meer over beëdigde vertalingen >
 

Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 uit 5:

“Wij ervaren jullie als een professionele organisatie. We ontvangen snel een offerte op basis van onze vraag en over de kwaliteit zijn we zeer tevreden.”Mevr. J. Elzenaar - NCOI Opleidingen / NIBE-SVV
 

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau