Uw medische vertalingen verzorgd door gekwalificeerde vertalers met medische achtergrond


Waarom kiezen voor Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling?

  • Accuraat en professioneel
  • Proofreading inbegrepen
  • Persoonlijke service
  • Medisch vertalers
  • Native speakers in alle talen
  • Korting op tekstherhaling
 

Medische vertaling door een specialist


Elycio Tekst & Vertaling verzorgt al meer dan 50 jaar medische vertaling voor farmaceutische bedrijven, zorginstellingen en overheidsinstellingen. Wij weten dat nauwkeurigheid en consistent gebruik van de juiste medische terminologie van groot belang zijn. Om deze reden worden uw vertaalopdrachten bij ons alleen uitgevoerd door gekwalificeerde native speakers van de doeltaal met een specialisatie in medisch vertalen en/of een medische achtergrond (artsen, psychologen, farmacologen, medische wetenschappers). Een revisor voert altijd een laatste kwaliteitscontrole uit. Elycio Tekst & Vertaling is een logische en veilige keuze wanneer u op zoek bent naar een accurate en vakkundige medische vertaling. Vraagt u gerust eens een offerte aan of lees meer over onze werkwijze!

MEDISCHE VERTALINGEN IN IEDERE GEWENSTE TAAL
Dagelijks vertalen onze medische professionals o.a. van en naar het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Portugees. Ook kunt u uw medische document bijvoorbeeld naar het Japans of Russisch laten vertalen, zelfs wanneer uw aanvraag spoed heeft!


Contravertaling als controle bij medische vertaling

Als u vertalingen elders laat uitvoeren, bijvoorbeeld in het land waar u uw producten op de markt wilt brengen, is een contravertaling een goede manier om te controleren of de vertaling juist is. Een contravertaling is een “terugvertaling ” van de vertaling zonder de oorspronkelijke brontekst te raadplegen. Voor contravertalingen van vertalingen die wij voor u hebben verzorgd, zorgen we altijd voor een tweede, onafhankelijke vertaler die zonder de brontekst de vertaling maakt.


Enkele voorbeelden van medische vertalingen die wij dagelijks uitvoeren


Bijsluiters
Diagnostische rapporten
Documentatie van medische apparatuur
Gezondheidsverklaringen
Handleidingen van medische apparatuur
Inschrijvingen in het BIG register
Keuringsrapporten
Medisch onderzoek
Medische dossiers
Medische publicaties
Protocollen
Psychologische testen
Voorlichtingsfolders
Vragenlijsten voor patiënten

Snel een offerte ontvangen?

Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 uit 5:

“Wij ervaren jullie als een professionele organisatie. We ontvangen altijd snel een offerte op basis van onze vraag en over de kwaliteit van de vertalingen zijn we zeer tevreden.”Mevr. J. Elzenaar - Directeur - NCOI Opleidingen / NIBE-SVV
 

Geheimhouding bij medische vertalingen


Geheimhouding is opgenomen in onze algemene voorwaarden. Wij behandelen al uw documenten dan ook hoogst vertrouwelijk. Ook van onze vertalers vragen we geheimhouding rondom alle documenten die ons worden toevertrouwd. Als u het prettig vindt, is het uiteraard ook mogelijk om een aparte geheimhoudingsverklaring per project door ons te laten ondertekenen.


 

Wilt u kennismaken met onze werkwijze?


Als geen ander begrijpen we dat u graag zorgvuldig te werk gaat bij het selecteren van een bureau dat op structurele basis medische vertalingen voor u kan verzorgen. Medische vertalingen vragen immers specialistische kennis. Daarom biedt Elycio Tekst & Vertaling u hierbij graag een kosteloze proefvertaling aan. Zo ontdekt u snel of wij de geschikte vertaalpartner voor u zijn! Vraag uw proefvertaling vandaag nog aan.


Vraag hier uw gratis proefvertaling aan

Vertaalbureau Elycio is onderdeel van Elycio Talen

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is een dochteronderneming van het gerenommeerde Elycio Talen. Naast vertaal- en tolkdiensten biedt Elycio Talen eveneens:Workshops bij Elycio Vertaalbureau