Spoedvertaling

Spoedvertaling van en naar alle talenBij Elycio Tekst & Vertaling zijn we gewend aan het werken met (strakke) deadlines. Dagelijks krijgen we te maken met opdrachtgevers die de vertaling “liever gisteren dan morgen” willen ontvangen. Onze klanten waarderen daarom des te meer de snelheid waarmee we de vertalingen kunnen leveren. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. Hieronder leest u hoe we bij een spoedvertaling te werk gaan en hoe u een spoedvertaling eenvoudig online kunt aanvragen.


Zo waarborgen we de kwaliteit van uw spoedvertaling

Wanneer we toezeggen dat de gewenste deadline voor uw spoedvertaling haalbaar is, dan mag u er ook vanuit gaan dat de deadline gehaald wordt. Om een spoedige vertaling van een degelijk niveau te realiseren, kunnen onze vertalers in de avonduren en weekenden voor u doorwerken, of kunnen we meerdere vertalers, nauw laten samenwerken aan één project. Een laatste controle door een ervaren revisor waarborgt de consistentie.


Uw spoedvertaling in vier eenvoudige stappen aangevraagd en geleverd!

1. Neem contact op met Elycio Tekst & Vertaling

U belt ons op 078 – 644 9760, mailt uw aanvraag naar vertaalbureau@elycio.nl of neemt contact met ons op via het online contactformulier.

Naar contactformulier

2. Inventarisatie

We bespreken uw vertaling en u geeft ons de deadline door. Wij zorgen vervolgens voor een snelle inschatting van de haalbaarheid.

Enter Your Text

3. Commitment

U ontvangt van ons per email een offerte met daarin de prijs en een schriftelijke commitment aan de deadline.

Enter Your Text

4. Werkzaamheden & levering

We starten de vertaling en u ontvangt deze conform alle afspraken geleverd per email!

Naar contactformulier